https://fysiotherapiegroos.nl

Parkinson

 

 

 

ParkinsonNet is het landelijke netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met de ziekte van Parkinson.

 

Wij zijn al 5 jaar de enige praktijk die aangesloten is bij Parkinsonnet. Sinds dit jaar is hier praktijk Duyvesteyn bijgekomen. Dit betekent vele jaren ervaring met betrekking tot de ziekte Parkinson. Parkinson patiënten mogen van vele verzekeraars alleen naar deze praktijken doorgestuurd worden! Dit in verband met opleiding en ervaring.

 

Wij werken nauw samen met andere disciplines bij neurologische klachten. Dit netwerk heeft als voordeel korte lijnen met mensen die hetzelfde opgeleid zijn in ParkinsonNet. Dit zijn de volgende disciplines; Neuroloog, Parkinson-verpleegkundige, Fysiotherapeut, Ergotherapeut, Logopedie, Huisarts en Thuiszorg.

 

Wij besteden veel tijd aan de patiënten, zowel in onze praktijk of aan huis. Ook hebben wij bij de behandeling aandacht voor de mantelzorger. Veel verzekeraars vergoeden alleen de behandeling bij een therapeut die opgeleid is tot ParkinsonNet therapeut!

.

.

.